Distribuitor independent Coral Club in Moldova, Chisinau – Produse biologice active pentru restabilirea și menținerea sănătății.

Coral Club Moldova ofera produse biologice active, care permit compensarea necesitatilor organismului pentru o viata activa, programe anti-stress, o digestie sanatoasa, purificare/detoxifiere, intarirea imunitatii, entinerea greutatii optime, restabilirea si intarirea articulatiilor, sustinerea sitemului cardiovascular, mentinerea vederii si multe altele.

Pașii pentru un corp sănătos

Coral MIne, Hydral Cel

1 Pas: Hidratarea organismului.

Apa de inalta calitate constituie instrumentul principal in restabilirea si mentinerea sanatatii. Hidratarea fiecarei celule a orgnismului si stabilizarea functionarii tuturor proceselor fiziologice o poate asigura doar aportul zilnic de apa (30-40 ml/kg-corp/zi), apropiata ca structura de apa intercelulara. Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de apa, consumind, de preferinta, apa biologic activa. Aceasta caracteristica poate fi obtinuta prin utilizarea produselor Coral-mine si HydraCel, care, adaugate in apa contribuie la imbunatatirea proprietatilor fizico-chimice ale acesteia.

pH Optim

Atingerea nivelului optim al pH-ului sanguin.

Reglarea circulatiei sangvine

Contribuie la reducerea riscului afectiunilor sistemului cardiovascular.

Imbunatatirea metabolismului

Imbunatatirea functionarii rinichilor, ficatului, sistemului digestiv.

Pasul 2: Curatarea organismului

Tinind cont de datele OMS, infestarile de helminti, texinele si reziduurile acumulate prin alimentatie incorecta afecteaza 80% din populatie. In vederea imbunatatirii sanatatii, se recomanda sa se urmeze de doua ori pe an programele de dehelmintizare si purificare ale organismului. Cel mai bine este sa utilizati in acest scop produse naturale,  cum sunt si produsele companiei Coral Club: Program Two Colo-Vada Plus, ParaFight,OpiStop,Black Walnut, Lax-Max.

Eliminarea rezidurilor

Purificare profunda a organismului de toxine,helminti si reziduuri.

Program antiparazitar

Exercitarea proceselor antihelmintice cu spectru larg de actiune si helmintoze cu potential periculos.

Detoxifiere

Stimularea eliminarii reziduurilor si toxinelor, asigurind microflora intestinului.

colo
dsgg

Pasul 3: Alimentarea organismului

O alimentatie corecta, constituita din produse de inalta calitate nutritionala creeaza conditii pentru dezvoltarea fizica si mentala optima,mentine capacitatea crescuta de munca si mentine sanatatea organismului la nivel inalt. De aceea, in ultima perioada se observa popularitatea suplimentelor alimentare,cum ar fi Coral Lecithin, Omega 3/60, Spirulina Tablets, Protivity, Ultimate, Coral Kelp, Papaya, care ajuta la compensarea carentelor alimentatiei incorecte.

Activitatea organismului

Contribuie la reglarea proceselor metabolice in mod optim.

Alimentrea corecta

O varianta ideala pentru corectarea balantei de vitamine si minerale,stimularea proceselor de digestie.

Energie si rezistenta

Tonifierea starii generale a organismului, refacerea fortelor in caz de suprasolicitare.

PASUL 4: Protectia organismului

In prezent exista o multime de solutii profilactice naturale si sigure care permit organismului sa combata actiuna distrugatoare a factorilor externi si interni, precum alimentatia incorecta, apa de proasta calitate, aer poluat,utilizarea medicamentelor sintetice etc. Coral Club va propune exact acest tip de produse.Utilizarea profilactica a acestora permite cresterea nivelului de energie,imbunatatirea imunitatii,sporirea rezistentei si protejarea organismului: H-500, Pau d’Arco, First Food, FanDetox, Microhydrin.

Intarirea imunitatii

Actiune asupra restabilirii ,intaririi si protejarii sistemului imunitar.

Rezistenta

Sporirea rezistentei in timpul oricarui efort fizic sau intelectual.

Protectie

Protejarea organismului impotriva actiunii toxice a alimentatiei nesanatoase, alcoolului, medicamentelor si altor substante nocive.

sd

Oferte promoționale și Articole