310f8fbba14fb6bb40764cf6022c67e4

Coral Alfalfa

Coral Alfalfa are actiune multilaterală asupra sănătăţii, fiind un excelent remediu preventiv împotriva multor afecţiuni. Pe lângă frunzele de lucernă, produsul conţine şi suc concentrat din frunze, accelerând semnificativ acţiunea benefică asupra organismului.

Utilizarea Coral Alfalfa contribuie la creşterea vitalităţii, a capacităţii de muncă, este benefică pentru persoanele cu sănătatea slabită, care suferă de dereglări de digestie, intoxicaţii, pentru activitatea renală şi ulcere.

Lucerna conţine cei opt aminoacizi esenţiali, nesintetizaţi de organismul uman. Planta este o bogată sursă de vitamine А, К, В1, В2, В6, Е, D2 şi D3, substanţe minerale, în special calciu, fosfor şi fluor, saponine, izoflavone şi multe alte substanţe biologic active. Conţinutul colosal de vitamina К asigură efectul antihemoragic eficient al lucernei, prevenind apariţia hemoragiilor interne şi externe.

De aceea, lucerna este utilizată pentru profilaxia şi tratamentul complex în diverse forme de sindrom hemoragic.

Lucerna este una din puţinele plante ce conţine fluor de origine vegetală, care se acumulează în corp în primul rând în ţesutul dentar. Ajută la formarea smalţului dentar şi protejează dinţii de carii, exercitând acţiune bactericidă asupra microorganismelor, care se dezvoltă în cavitatea bucală în cazul cariilor şi paradontozei.

Coral Alfalfa are efect de însănătoşire şi în afecţiuni gastrice, balonare, stări ulceroase şi lipsa poftei de mâncare, întrucât conţine vitamina „antiulceroasă” U. Această vitamină contribuie la regenerarea mucoasei lezate a tractului gastrointestinal, normalizează aciditatea gastrică. Fiind un derivat al metioninei, vitamina U echilibrează schimbul de lipide, în particular leagă colesterolul şi blochează absorbţia acestuia, împiedicând, astfel, instalarea aterosclerozei vaselor, reduce depunerile de grăsime neutră în ficat, protejându-l împotriva degenerescenţei grase, are acţiune favorabilă asupra circulaţiei cerebrale şi coronariene. Vitamina U este capabilă să neutralizeze unele substanţe otrăvitoare şi toxinele, având un efect de detoxifiere. Exercită acţiune antidepresivă.

Lucerna conţine la fel multă clorofilă, contribuind la vindecarea rănilor, scade riscul de contaminare bacteriană, este extrem de preţioasă pentru profilaxia anemiilor.

Coral Alfalfa se recomandă femeilor în perioada menopauzei şi mamelor care alăptează, datorită acţiunii estrogen-similare a izoflavonelor şi a capacităţii de a combate stările de nelinişte, de a creşte secreţia lactică.

Conţinutul crescut de fibre permite utilizarea produsului în calitate de remediu uşor laxativ. Totodată, este remediu natural antifebril şi diuretic (normalizează echilibrul hidric şi contribuie la eliminarea sărurilor acidului uric din organism, împiedicând apariţia cistitei şi inflamarea prostatei).

Compoziție:

• Pulbere din frunze de lucernă – 150 mg
• pulbere din suc proaspăt din frunze de lucernă – 120 mg
• excipienţi.

Coral Alfalfa contribuie la fortifierea generală a organismului și este utilizat ca adjuvant în profilaxia:

• hipovitaminozei;
• suprasolicitării, iritabilităţii crescute;
• aterosclerozei;
• gutei;
• lactaţiei insuficiente.

Recomandări:

În calitate de supliment alimentar, câte 2 comprimate de 2 ori pe zi în timpul meselor sau conform recomandărilor specialistului. Poate interacționa cu medicamente anticoagulante, ciclosporine sau Prednisone la administrare concomitentă.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare