0122564dfd51f4217df109d33e9c5b67

Coral Burdock Root

Coral Burdock Root este un supliment alimentar pe bază de rădăcină de brusture . Este folositor în procesele de normalizare al schimbului de substanţe, de epurare a sângelui, de îmbunătăţire a evacuării bilei în duoden, de accentuare a diurezei, de reducere a inflamaţiei la nivelul tractului gastrointestinal şi de asemenea are proprietăţi antibacteriene.

Coral Burdock Root sau rădăcina de brusture se deosebeşte prin conţinutul sporit de substanţe bioactive care exercită acţiune multilaterală asupra organismului. Conţine polizaharida inulina (peste 35%), sterine naturale, acizi graşi carbonici (palmitic şi stearic) şi oxicinamici, substanţe tanante, proteine, uleiuri eterice.

Rădăcina de brusture conţine multă inulină care îi conferă plantei un gust dulceag. Scindându-se la nivelul tractului gastrointestinal în fructoză, inulina favorizează depunerea glicogenului la nivelul ficatului şi normalizează funcţia insulino secretorie a pancreasului, exercitând astfel acţiune extrem de benefică pentru persoanele cu diabet. La fel inulina are proprietăţi prebiotice, adică exercită acţiune benefică asupra microflorei, contribuind la dezvoltarea bacteriilor benefice.

Acizii oxicinamici din brusture posedă proprietăţi de detoxifiere, diuretice şi de epurare a sângelui. Contribuie la eliminarea rapidă din sânge a acidului uric, ureei, amoniacului şi toxinelor, îmbunătăţind funcţia hepatică şi accentuând diureza. În acelaşi timp normalizează schimbul hidro-salin şi exercită acţiune hepatoprotectoare.

Substanţele active din brusture reduc procesele inflamatorii la nivelul tractului gastrointestinal, asigură protecţia mucoasei gastrice a stomacului şi intestinului gros împotriva iritaţiilor şi îmbunătăţesc secreţia de suc gastric, contribuie la cicatrizarea ulcerelor, reduc durerile spastice şi contribuie la evacuarea conţinutului intestinal.

Substanţele amare din Coral Burdock Root accentuează efectul colagog şi îmbunătăţesc secreţia de enzime la nivelul pancreasului. Datorită acestei acţiuni benefice rădăcina de brusture se poate utiliza în diverse dereglări digestive, dar şi în cazul dereglărilor de natură hepatică sau biliară.

O caracteristică a brusturelui este dată de prezenţa în compoziţia sa a preţioaselor sterine vegetale: sitosterina şi stigmasterina – cunoscuţi ca şi antagonişti colesterolului. Aceste substanţe ajută la reglarea metabolismul lipoproteinelor în ficat şi în intestinul subţire, reduc absorbţia de colesterol în intestin, micşorând astfel nivelul acestuia în sânge. Fiind substanţe hormon-similare naturale ele previn sau atenuează dereglările hormonale.

Coral Burdock Root conţine o cantitate importantă de uleiuri eterice, acizi carbonici, antiseptici cunoscuţi care distrug în tractul gastrointestinal bacteriile patogene, generatoare de dispepsie, alergii şi meteorism.

Compoziție:

• Pulbere din rădăcină de brusture – 500 mg
• extract din rădăcină de brusture – 100 mg
• excipienţi

Produsul Coral Burdock Root contribuie la:

• îmbunătăţirea detoxifierii organismului;
• reducerea nivelului de colesterol;
• reducerea manifestărilor inflamatorii şi bacteriene la nivelul tractului gastrointestinal;
• optimizarea digestiei şi funcţiei hepatice.

 

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare