6244ec31a5c843a9e861276698ffff53

Coral Kelp

Coral Kelp este produsul care ajută la creşterea vitalităţii şi  îmbunătăţirea vaselor sanguine. La fel se poate utiliza în detoxifierea organismul si la menţinerea sistemului endocrin. Intru-cit in componenta sa sunt plante medicinale si plante mrine produsul asigura protecţia împotriva îmbătrânirii premature.

Coral Kelp are in componenta Măceşul maroniu. Acesta are o acţiune foarte benefică în ulcerul gastric şi duodenal, în gastrite cu aciditate redusă, în litiază biliară, în afecţiuni ale ficatului şi rinichilor. Cantitatea de Vitamina C din măceş este de 10 ori mai mare decât cea din coacăza negra şi de 100 de ori mai mare decât în mere. Măceşul este cunoscut ca având cel mai mare conţinut de caroten.  În el regasim o cantitate importantă de: vitamina P care ajută la întărirea vaselor, de vitamina K care sporeşte capacitatea de coagulare a sângelui, de vitamine din grupa B care deţin un rol important în normalizarea funcţiilor sistemului nervos.  Măceşul sporeste regenerarea ţesuturilor, sinteza de hormoni, are o acţiune benefică asupra schimbului de carbohidraţi, normalizează procesele oxidoreducătoare din organism, activizează un şir de enzime, stabilizează conţinutul de adrenalină, sporeşte rezistenţa organismului la acţiunile nocive ale mediului înconjurător si la infecţii.

Laminaria Japonica este o algă brună, care ajută la menţinerea sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii. Importanta verzei de mare este dată de compoziţia acesteia în care se găsesc aminoacizi, vitaminele A, C, E, K, D, din grupa B, minerale (potasiu, iod, sodiu, calciu, magneziu, sulf, siliciu, fier, fosfor), proteine, alginaţi, AGPN ş.a. Plus la toate, este o sursă de fibre care  îmbunătăţeşte  digestia, este eficientă în proctite, enterocolite şi constipaţie atonică. O cantitate suficientă de iod organic (!) permite prevenţia simplă a afecţiunilor glandei tiroide: gușa endemică, boala lui Basedow, hipertiroidia. Varza de mare poate să prevină apariţia trombelor, reducerea apetitului şi normalizarea greutăţii corporale.

Ghimbirul are o varietate de substanţe benefice în compozţia sa: toţi aminoacizii esenţiali (triptofan, treonină, fenilalanină, metionină, valină), vitaminele А, С, В1, В2, minerale (fosfor, magneziu, calciu, fier, sodiu, potasiu, zinc), uleiuri eterice şi alte substanţe nutritive. Ghimbirul este considerat a fi un puternic antioxidant: scade tensiunea arterială şi nivelul colesterolului în sânge,   favorizează circulaţia cerebrală, întăreşte vasele, previne apariţia ateroamelor aterosclerotice, îmbunătăţeşte memoria. Acţionează asupra sistemului endocrin, stimulând funcţia glandei tiroide.  Ajută la eliminarea din organism a reziduurilor şi toxinelor în caz de intoxicaţii alimentare, reduce procesele inflamatorii la nivelul tactului gastrointestinal. Micsoreaza pofta de mincare, stimulează procesul de ardere al caloriilor, activizează peristaltismul intestinal, facilitând scindarea şi asimilarea hranei.

Compozitie:

• extract de laminaria – 180 mg
• extract de măceş – 150 mg
• extract din rădăcină de ghimbir – 20 mg
• excipienţi
Coral Kelp exercită un efect benefic asupra:
• sistemului endocrin;
• sistemului cardiovascular;
• sistemului digestiv;
• peristaltismului şi motilităţii intestinale.

Recomandari:

În calitate de supliment alimentar, câte 1 sau 2 capsule pe zi în timpul meselor sau conform recomandărilor specialistului.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare