Coral Mine

Coral Mine

 Coral Mine – Apă Pură

Coral Mine este un produs uncial pentru purificarea si mineralizarea apei potabile. El este “filtrul de buzunar” care poate fi folosit in orice conditii pentru a imbunatati calitatile apei. Coral Mine este un sorbent de impuritati daunatoare, inclusiv si clorul. Plus la toate calitatile sale el normalizeaza pH-ul si reduce tensiunea superficiala a apei facind-o slab-bazica si biologic admisibila.

Calciul de coral impreuna cu fosforul, ce se contin in coralul Sango, formeaza tesutul osos si este materialul de constructive pentru toate tesuturile conjunctive. Permite mentinerea activitatii cardiac stabile, conductibilitatea nervoasa si  contractibilitatea muscular, creste permeabilitatea membranelor celulare si normalizeaza procesul de coagulare a singelui

În compozitia Coral Mine intra de asenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Complexul de săruri naturale are o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, prin urmare, normalizind activitatea sistemelor şi organelor vitale. 

Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora. 

Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular. 

Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism. 

 

Compozitie Coral Mine:

  • Coral maruntit – 994 mg;
  • Acid L-ascorbic – 5 mg.

Coral Mine contribuie la: 
atingerea unui nivel optim al pH-ului; 
• reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac; 
• profilaxia osteoporozei, artritelor; 
• creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos; 
• reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv; 
• îmbunătăţirea aspectului tegumentelor. 

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare