991891dd80ee0282c54a97512fbcbbf0

Frunze de nuc negru

Frunze de nuc negru ( sau Black Walnut Leaves) este un produs natural, foarte apreciat datorită acţiunii benefice şi eficiente a substanţelor naturale care intră în compoziţia sa. El conţine polifenoli, juglon, vitamina C, caroten, vitaminele B1, B6, P, E, ulei eteric, acizi organici, substanţe tanante etc. Este important de menţionat faptul că gradul de saturaţie al juglonului şi al polifenolului în frunzele de nuc negru este de 2-4 ori mai mare decât în nucul grecesc

.

Frunzele de nuc negru se folosesc  în caz de invazii helmintice, afecţiuni ale tractului gastrointestinal, eczeme cronice, diateze. Se utilizează în programe complexe de slăbire, de curăţare a organismului, de revigorare a acestuia, precum şi ca remediu ajutător în diverse afecţiuni cronice.

Juglonul este cea mai importantă substanţă activă a nucului negru. Din 500-700 kg de materie primă naturală se obţin doar 100 g de juglon. Normalizează activitatea intestinului, acţionând ca un laxativ uşor în cazul constipaţiilor. Este eficient împotriva bacteriilor, fungilor şi helminţilor.

Flavonoidele asigură proprietăţi antioxidante şi spasmolitice, relaxând totodată musculatura netedă.

Acidul linolenic participă activ la scindarea celulelor grase şi reducerea colesterolului de densitate joasă, care este una din cauzele apariţiei aterosclerozei şi degenerescenţei grase a ficatului. Acidul linolenic este foarte important pentru organismul uman întrucât intră în compoziţia membranelor celulare, fibrelor nervoase şi retinei. Nu se sintetizează în organismul uman şi de aceea aportul său poate proveni doar dintr-o nutriţie corectă sau din suplimentele alimentare.

Taninurile (substanţele tanate) au efect antiinflamator si influenţeaza asupra mucoaselor, reducând iritaţia şi îmbunătăţind densitatea ţesuturilor. Taninurile formează un strat impermeabil care izolează mucoasa împotriva deteriorării sale ulterioare accelerând astfel vindecarea acesteia.

Compozitie:

 • Frunze de nuc negru – 487,5 mg
  • calciu (carbonat) – 75 mg
  • excipienţi

Recomandări

Acţiunile de bază ale produsului:

 • antihelmintică – în cazul diverselor invazii, atât acute, cât şi cronice;
  • antibacteriană;
  • uşor laxativă;
  • antiinflamatoare;
  • antioxidantă.

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar, 2 comprimate de 2 ori pe zi în timpul meselor principale sau conform recomandărilor specialistului.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare