lymflow

LymFlow

LymFlow este un produs care contribuie la îmbunătățirea circulației limfei și susținerea la un nivel optim de funcționarea a sistemului limfatic. “LymFlow” contribuie la eliminarea toxinelor și a excesului de lichide din organism, exercită acțiune benefică asupra sistemul imunitar și tonifică întregul organism.

Codițele de cireșe și frunzele de coacăze negre ajută la normalizarea circulaţiei la nivelul lichidului intercelular și contribuie la eliminarea excesului de lichide și toxine din organism. Stimulează drenajul limfatic și astfel contribuie la detoxifierea organismului şi îmbunătățesc starea generală a organismului.

Hibiscusul și pătrunjelul normalizează permeabilitatea vaselor sangvine și limfatice, exercitînd acțiune antioxidantă. Hibiscus leagă și elimină toxinele, iar pătrunjelul, datorită efectului diuretic, participă la procesul de curățare al organismului.

Toate componentele produsului contribuie la întărirea imunității și sporesc funcțiile de apărare ale organismului și rezistența fizică.

Recomandari

Contribuie la normalizarea schimbului de substanțe și are un efect antioxidant.

Ajută la procesul de drenare limfatică și detoxifiere a organismului.

Exercită acțiune benefică asupra sistemului imunitar prin fortifierea acestuia.

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar – sursă suplimentară de flavonoizi.

Mod de administrare: În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi sau conform recomandărilor specialistului.

Durata administrării: 1 lună. După caz, administrarea se poate repeta.

Contraindicaţii: intoleranţă individuală la componentele produsului, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare