Microhidrina

Microhidrină

Microhidrina Coral Club

Microhidrina este unul dintre cei mai puternici antioxidanti in zilele noaste care neutralizează activ acţiunea radicalilor liberi şi majorează rezistența organismul împotriva celor mai agresivi dintre ei. Pe lângă toate acestea mai are și numeroase efecte positive, el sporește rezistența în timpul efortului fizic, antrenamentelor, majorează capacitatea de muncă, împiedică îmbătrînirea prematură, asigură organismul cu energie. 


După consumarea acestui antioxidant, nivelului de acid lactic se reduce cu până la 24% şi este eliminat rapid din muşchi, accelerând restabilirea după efort sau muncă epuizantă. Micșorează senzaţia de durere, creşte fermitatea şi tonusul mușchilor, permiţând suportarea supra-eforturilor, acest fapt îl face forte solicitat printre sportivi. 

 

Microhidrina asigură organismul cu antioxidanţi puternici, îmbunătăţeşte sinteza de energie celulară produsă în mitocondrii ca rezultat al scindării proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor. Acest aspect este foarte important, întrucât rezerva suficientă de energie îmbunătățește capacitatea de muncă fizică şi intelectuală, asigură regenerarea organelor şi ţesuturilor lezate, schimbul de substanţe la nivel celular şi este aspectul principal în lupta contra bacteriilor patogene şi a bolilor. 


Microhidrina împiedică oxidarea celulelor sănătoase şi restabileşte în organism mediul alcalin favorabil, înhibând activ acţiunea radicalilor liberi și ajutînd la saturarea intensă a sângelui cu oxigen. Cercetările ştiinţifice au demonstrat că în mediu alcalin oxigenul este mai bine şi mai repede asimilat de către celulă, îmbunătăţindu-se, prin urmare, hrănirea celulelor şi schimbul de substanţe. De aceea, pentru întărirea organismului, este importantă creşterea nivelului de oxigen în sânge. 

Produsul îmbunătăţeşte, de asemenea, proprietăţile biologice şi tensiunea superficială a lichidului intercelular sănătos, ceea ce duce la creşterea substanţială a hidratării celulelor şi a capacităţii lor de a se hrani mai bine cu substanţele nutritive. 

Compoziție Microhidrină:

Microhidrină – (ascorbat și sulfat de magneziu, citrat și sulfat de potasiu, siliciu, hidroxid de calciu, acid citric, acid ascorbic, manitol, ulei de floarea-soarelui, apă purificată ionizată) – 300 mg.

Microhidrina asigură o susţinere energetică direcţionată: 
• a sistemului imunitar, îmbunătăţind rezistenţa faţă de viruşi şi bacterii; 
• a sistemului cardiovascular, îmbunătăţind alimentaţia celulelor şi schimbul de substanţe; 
• a sistemului digestiv, contribuind la o mai bună asimilare a substanţelor nutritive; 
• a sistemului muscular, crescând fermitatea şi tonusul muşchilor. 

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare