papaya

Papaya

Papaya Coral Club

Papaya este 100% natural, extras din miez suculent de papaya și elaborat cu respectarea tuturor standardelor de calitate, asigură menţinerea proprietăţilor nutritive şi curative ale deosebitului fruct. Este o soluție ideală pentru restabilirea forţelor după afecţiunile suferite şi surmenaj. De asemenea aceasta are un rol important în curățirea tractului gastrointestinal de reziduurile nedigerate, conferind vitalitate şi energie. 

Papaya este un adevărat depozit de substanţe nutritive. Miezul fructului conţine 6-12% zaharuri, până la 1% proteine, 1,4% acizi, vitaminele C, B1, B2, caroten, minerale (potasiu, magneziu, calciu) şi enzimele necesare unei digestii sănătoase (papaina, peptidaza, lipaza etc.). 

 

Papaina este substanţa principală a fructului de papaya, fiind cea mai importantă dintre cele şase enzime secretate de plantă. Acţiunea ei este asemănătoare cu cea a enzimelor secretate de organismul uman, de aceea mai este denumită şi „pepsină vegetală”. Papaina se mai consideră unicală prin faptul că aceasta este activă atât în medii acide, cât şi în cele neutre şi alcaline. 

Papaya îmbunătăţeşte substanţial digestia, anume în cazurile dificultăţilor de digerare a proteinelor, scindează proteinele până la nivel de aminoacizi, contribuie la asimilarea activă a acestora. Papaya ajută în asimilarea calitativă şi cantitativă a proteinelor ce este foarte importantă pentru vindecarea eroziunilor şi ulcerelor mucoasei. Exercită acţiune antiinflamatoare, analgezică, antitrombotică şi fibrinolitică.

 

Compoziție Papaya:

  • Fructe de papaya – 30 mg;
  • Papaină – 3 mg
  • Excipienți. 

Produsul posedă multiple proprietăţi benefice: 
• îmbunătăţeşte calitatea procesului digestiv; 
• este eficient în afecţiunile erozive ale tractului gastrointestinal; 
• activizează funcţionarea intestinului; 
• tonifică organismul, redându-i vitalitatea. 

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare