042558a2cb707fb10b6333a6b0eb5c15

Vegan Shake cu aromă de fructe tropicale

Vegan Shake cu aromă de fructe tropicale reprezintă un beneficiu savuros pentru silueta dvs., având o aromă și un gust plăcut de fructe proaspete și care nu conține lactoză. Shake-ul conține doar proteine vegetale care contribuie la reglarea masei corporale, ajută la procesul de normalizare a schimbului de substanțe și stării generale a organismului.

Produsul “Vegan Shake Tropical Fruits” conține proteine din orez, mazăre și lucernă. Ele sunt ușor asimilabile de către organism și îi sporește potențialul energetic al acestuia. Orezul, mazărea și lucerna asigură organismului necesarul de vitamine, aminoacizi, micro- și macroelemente. Normalizează metabolismul lipidelor și colesterolului, îmbunătățește digestia și contribuie la prevenirea procesului de îmbătrânire.

Spirulina asigură proprietățile de detoxifiere ale produsului, chlorofila elimină eficient toxinele și deșeurile din organism.

Mango și ananasul oferă produsului un gust rafinat și reprezintă o sursă benefică de vitamine. Fructele exercită acțiune benefică asupra activității tractului gastrointestinal și metabolismului prin normalizarea proceselor care au loc la nivelul acestora. Fibrele din mango contribuie la eliminarea colesterolului, iar ananasul la descompunerea și eliminarea grăsimilor în exces.

“Vegan Shake Tropical Fruits” este benefic pentru întărirea imunității și mărește balanța energetică a organismului.

Îmbunătățește digestia și asigură organismului energie suplimentară.

Menține la un nivel optim nivelul colesterolului și al glicemiei.

Contribuie la procesele de prevenirea a dezvoltării aterosclerozei și protejează inima și vasele sanguine.

Posedă efect de fortifiere generală și contribuie la normalizarea metabolismului.

În calitate de supliment alimentar – sursă suplimentară de flavonoizi, carotenoizi și clorofilă.

Mod de administrare: În calitate de supliment alimentar, 1 doză/măsură (38g) pe zi, dizolvată într-un pahar cu apă rece, în timpul mesei sau conform recomandărilor specialistului.

Contraindicaţii: intoleranţă individuală la componentele produsului, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Categorie

[:ro]Sănătate[:ru]Здоровье[:]

Produse asemănatoare