alive k

Alive K Solutie pentru curatarea bucatariei oferta 2+1

Alive K Solutie pentru curatarea bucatariei – produs concentrat pentru spalarea si degresarea oricaror suprafete din bucatarie, cu exceptia vaselor de gatit. Usor indeparteaza murdaria, petele de grasime si depunerile.

alive g

Alive G Solutie pentru geamuri si oglinzi oferta 2+1

Alive G Solutie pentru geamuri si oglinzi oferta 2+1 produs concentrat destinat pentru indepartarea petelor de grasime si murdarie de pe toate suprafetele din sticla si oglinzi. Are efect antistatic.

alive f

Alive F Solutie pentru pardoseala si gresie oferta 2+1

Alive F Solutie pentru pardoseala si gresie – produs concentrat destinat pentru toate tipurile de pardoseala si gresie, pe care le improspateaza, indeparteaza diferite tipuri de pete si aisgura efect antistatic.

alive b

Alive B Solutie pentru baie si toaleta oferta 2+1

Alive B Solutie pentru baie si toaleta – produs concentrat destinat pentru suprafetele lavabile din baie si toaleta. Curata si indeparteaza murdaria si petele de pe faianta, gresie, cabine de dus, bideuri, chiuvete si alte instalatii sanitare.

alive a

Alive A Solutie universala pentru curatare oferta 2+1

Alive A Solutie universala pentru curatare – produs concentrat pentru spalarea si degresarea eficienta a tuturor suprafetelor. Dizolva eficient petele de murdarie si grasime, avind efect antistatic.